Our Core Value’s

1.Klant staat centraal. Klantenfocus is een sleutelbegrip in al onze activiteiten. We meten ons succes af aan de hand van het specifieke klantenvoordeel  Bij het ontwikkelen van ons bedrijf richting toekomst zijn samenwerkende partnerships met onze klanten van fundamenteel belang.

2.De hypermoderne infrastructuur waarover we binnen het bedrijf beschikken biedt een degelijk platform voor de implementatie van een succesvol kwaliteitsbeleid. In ons streven naar kwaliteit staat de werknemer centraal. We moedigen hen aan verantwoordelijkheid op te nemen en zich in te zetten voor de kwaliteit van hun werk.

3.De investeringen in de wijngaarden en de productie ruimtes hebben een rechtstreekse invloed op ons competitief vermogen en winst. Als algemeen principe geldt dat het economisch het beste is om het voorgeschreven veiligheidsniveau te behouden, terwijl een tekort aan kwaliteit onnodige kosten met zich meebrengt.

4.Als producent vertrouwen we op een nauw contact en een goede samenwerking met leveranciers en partners. We onderhouden deze relaties met heel veel zorg.

5. Net zoals het nastreven van de wensen van onze klant, nemen we ook de verantwoordelijkheid op ons voor het milieu en voor de veiligheid van onze werknemers. Ons doel is het maximale voordeel voor zowel klanten als werknemers te combineren. De gezondheid van onze werknemers is van groot belang voor ons en daarom dragen we de principes van welzijn en veiligheid op het werk hoog in het vaandel.

Leer ons beter kennen

Onze domein in cijfers


8,5 Ha

Wijngaard

3

deskundigen

30000

Wijnstokken

4

Terroirs