Over

My Dream

Zoals een ieder onder ons maakt dromen deel uit van ons leven. Het was altijd al één van mijn dromen om ooit een terug te gaan naar mijn roots waar ik geboren ben. Terug naar de natuur, terug naar de rust en het landbouwmilieu. 

Mijn droom is dan ook om een professioneel wijndomein op te starten meteen specifiek concept. Anders dan het gewone, anders dan het normale. Het thema beleving zal terug te vinden zijn in het complete project van a tot z. Wijn en wijnbouw is het centrale thema, echter met het accent  op beleving en beleven.

Met als achtergrond het Economische, Ecologische en Energetische aspect  wordt het domein het toonbeeld van wijnbouw in de westhoek waar “Think Global & Act Local  meer dan ooit alles zal omvatten.

Het volledige wijndomein is in volle aanplant en wordt gefaseerd opgestart.

De volledige eerste aanplant is voorzien om en bij de nieuwe hoeve in de Langemarkstraat te Zonnebeke en omvat +/- 8,5 Hectare aan wijndruiven.  Hierbij zijn 30.000 wijnstokken reeds aangeplant. 

In 2019 werden 2 proefwijngaarden opgestart waar we een aantal wijnsoorten uitzetten voor verdere selectie en uitbouw richting toekomst. De bedoeling is om zowel diverse wijnen alsook vruchtenwijnen te produceren. 

Omgeving – Aanplanting

De aanstekelijkheid van duurzaamheid

Integere communicatie is belangrijker dan het doel op zich. Meer nog dan te focussen op de duurzame eigenschappen – People, Planet, Profit – worden de voordelen in de verf gezet. De P van Pleasure zal een belangrijke 4 factor zijn voor onze partners en klanten. Duurzaam zou de norm moeten zijn.